Inscripció a les activitats extraescolars i al servei de menjador 2022-2023

on Divendres, 15 Juliol 2022. Posted in Actualitat, Extraescolars

Extraescolars i menjador 2022-2023

Benvolgudes famílies,

Us informem que iniciem el procés d'inscripció a les activitats extraescolars i al servei de menjador.

Inscripció a les activitats extraescolars

Després de la fase de preinscripció a les activitats organitzades per l’AMPA, iniciem la fase d’inscripció per aquelles famílies que han fet la preinscripció en aquelles actvitats que no han estat anul·lades. El període d'inscripció finalitza el 30 de juliol.

Com ja us vam comunicar, aquest any ha estat necessari realitzar sorteig per a l’assignació de places disponibles a les activitats de Robòtica (dimarts), Programació (dimarts) i Intel·ligència emocional. Aquelles persones que no heu obtingut plaça heu rebut un correu informant-vos que resteu en llista d’espera. Les activitats amb més demanda han requerit un major esforç d’organització per aconseguir donar cabuda a tothom que ho ha demanat en període de preinscripció.

Us recordem que s’han hagut d’anul·lar les activitats següents:

 • Conta contes en català
 • Conta contes amb valors
 • Dansa jazz
 • Escacs (dilluns i dimecres); es realitzarà només dimecres
A més, les següents activitats estan en perill si no hi han més inscripcions:
 • Iniciació esportiva (dilluns i dimecres) es faria només dimecres
 • Gimnàstica Rítmica (dimarts i dijous) es faria només dijous
 • Voleibol (dilluns i dimecres) es faria només dimecres

Per a formalitzar la inscripció, cal complimentar el full d'inscripció (únic per a totes les activitats) i lliurar-ho per correu electrònic a l'adreça següent: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " target="_blank" style="color: #02a2ec; text-decoration-line: underline;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . Un cop realitzada la inscripció dels preinscrits es gestionaran aquelles peticions que ens heu fet arribat posteriorment.

Només en el cas de les activitats que gestiona el Club Gimnàstic Castellarnau caldrà fer una inscripció online a través de l'enllaç que trobareu al full d'inscripció.

En el cas que no us sigui possible fer la inscripció de forma electrònica, haureu de demanar cita prèvia a la secretaria de l'AMPA, dins l'horari d’atenció especificat a la nostra web.

Important: De no seguir el procediment d’inscripció enviant la documentació requerida abans del 31 de juliol s'entendrà com a desestimada la preinscripció i s'assignarà la plaça a la persona següent de la llista d'espera.

Un cop gestionada tota la documentació, les famílies rebreu un correu de confirmació d’inscripció a l’activitat des de l’AMPAsoft. És en aquest moment quan tindreu formalitzada la inscripció a l'activitat.

En cas de no rebre cap notificació abans de l’1 de setembre, o si teniu algun dubte amb el procediment d’inscripció, podeu adreçar-vos a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . Heu de tenir en compte que Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  no atendrà dubtes, només servirà per recollir la documentació del procés d’inscripció.

Us recordem que una vegada finalitzada la inscripciò, si no s'assoleix el llindar mínim d'alumnes en alguna activitat, és possible que aquesta no es pugui dur a terme.  

Inscripció al servei de menjador

La gestió del servei de menjador i de monitoratge de migdia és un servei que porta a terme l’AMPA mitjançant la contractació d’empreses del sector. 

La inscripció al servei de menjador enguany es portarà a terme de la manera següent:
 1. Entrar en aquesta web.
 2. Indicar usuari: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. i contrasenya “ jo4not4lis4nd4”.
 3. Aportar les dades que us demanen: dies d’ús del servei, compte bancari, intoleràncies, etc.
Podeu trobar la normativa i funcionament del servei de menjador pel curs 2022-2023 a la web d’Ecoarrels al formalitzar la inscripció i a la web del Ampa, a l’apartat Serveis, secció Menjador.

És important que consulteu la normativa, ja que hi trobareu aspectes tan rellevants com el procediment d'altes i baixes, la forma de contactar en cas d'incidència en l'assistència o/i en la facturació, així com la regulació de la forma de pagament

Per últim, us demanem que totes les famílies, ja sigueu usuàries fixes o esporàdiques, realitzeu la inscripció el més aviat possible per tal de poder fer una previsió del servei i així facilitar l’adopció dels protocols que fixin les autoritats competents amb motiu de les mesures higièniques i de distanciament en relació a la COVID19.
 
Salutacions,

AMPA Joanot

 

Calendari

No events found

Contacta amb l'AMPA

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • 722 34 14 00

  Horari d'atenció al públic (amb cita prèvia):
  dimarts i dijous de 9 a 12:00h i de 16:30 a 19:00h

  En període de vacances escolars (amb cita prèvia):

  dilluns a divendres
 de 9 a 11:00h.
 A l'agost tancat.

Pares al Consell Escolar

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  Posa't en contacte amb els representants del pares i mares al Consell Escolar de l'escola

Contacta amb Menjador

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • Whatsapp al 611 68 38 03 (Coordinadora)

Sempre que calgui comunicar un canvi, alta o anul·lació, aquest haurà de ser abans de les 10:00h.

Hi haurà una atenció telefònica al 611 68 38 03 només de 10:00 a 10:30h.