Període d'inscripció als serveis i activitats 2020-2021

on Dijous, 06 Agost 2020. Posted in Actualitat

Període d'inscripció als serveis i activitats 2020-2021

 

Benvolgudes famílies,

després de la fase de preinscripcions a les activitats organitzades per l’AMPA, iniciem la fase d’inscripcions, que durarà fins el 4 de setembre.

Aquest any, com us vam comunicar, no ha estat necessari realitzar sorteig per l’assignació de places disponibles. Les activitats amb més demanda han requerit un major esforç d’organització per aconseguir donar cabuda a tothom que ho ha demanat en període de preinscripció.

Ara és el moment de que en les activitats on teniu plaça, complimenteu i entregueu els fulls d’inscripció per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , o realitzeu  la inscripció online si l’activitat ho requereix. Un cop realitzada la inscripció dels preinscrits es gestionaran les peticions que ens heu fet arribat posteriorment.

Us informem que ja tenim disponible la informació de les activitats per a mares i pares. Podeu fer la inscripció junt amb la resta d'activitats.
 
Podeu trobar el detall dels procediments d’inscripció per a cada activitat a la web de l’AMPA a l’apartat de Serveis, a les següents seccions:

 • Extraescolars.
 • Tallers matí / País de follets.
 • Activitats per mares i pares.

En el cas que no us sigui possible fer la inscripció de forma digital, haureu de demanar cita prèvia a la secretaria de l'AMPA, dins l'horari d’atenció especificat a la nostra web.

De no seguir el procediment d’inscripció enviant la documentació requerida abans del 4 de Setembre s'entendrà com desestimada la preinscripció i s'assignarà la plaça al següent de la llista d'espera.

Un cop gestionada tota la documentació, les famílies rebreu un correu de confirmació d’inscripció a l’activitat des de l’AMPAsoft. És en aquest moment que tindreu formalitzada la inscripció a l'activitat.
 
En cas que no rebeu cap notificació abans del 10 de setembre, o si teniu algun dubte amb el procediment d’inscripcions, podeu enviar-ho a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . Heu de tenir en compte que Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. no atendrà a dubtes, només servirà per recollir la documentació del procés d’inscripció.
 
Us recordem que una vegada finalitzades les inscripcions, si no s'assoleix el llindar mínim d'alumnes en alguna activitat, és possible que l'activitat no es pugui dur a terme. Així mateix, tenen preferència de plaça els/les alumnes que ja han realitzat l'activitat durant aquest curs i han realitzat la preinscripció.
 
Cal que tingueu present que hi ha activitats que encara estan pendents de confirmar l'espai on es podran realitzar. En el cas que la direcció de l'escola no ens habiliti un espai podrien quedar suspeses.
 
Properament us informarem respecte el procés d’inscripció al menjador.

Salutacions,
AMPA Joanot

Calendari

No events found

Contacta amb l'AMPA

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • 722 34 14 00

  Horari d'atenció al públic (amb cita prèvia):
  dimarts i dijous de 9 a 12:00h i de 16:30 a 19:00h

  En període de vacances escolars (amb cita prèvia):

  dilluns a divendres
 de 9 a 11:00h.
 A l'agost tancat.

Pares al Consell Escolar

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  Posa't en contacte amb els representants del pares i mares al Consell Escolar de l'escola

Contacta amb Menjador

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • Whatsapp al 611 68 38 03 (Coordinadora)

Sempre que calgui comunicar un canvi, alta o anul·lació, aquest haurà de ser abans de les 10:00h.

Hi haurà una atenció telefònica al 611 68 38 03 només de 10:00 a 10:30h.