Projecte Camins Escolars

on Dijous, 04 abril 2019. Posted in Actualitat

Projecte Camins Escolars

 


 

Benvolgudes famílies,
Des de la Comissió “Camins Escolars” de l’AMPA estem treballant, juntament amb altres escoles de Sabadell, en un projecte educatiu, transversal, participatiu i de transformació de l’espai públic que, promovent una mobilitat sostenible i saludable, facilita que els infants arribin a l’escola d’una manera autònoma i segura.

Per dur a terme aquest projecte vam crear el col·lectiu Camí Escolar Sabadell, des d’on, entre altres coses, vam impulsar el projecte guanyador del Construint Ciutat d’enguany, amb el qual l’ajuntament pintarà amb colors vius alguns passos de vianants als entorns de les escoles i instituts de la ciutat.

Per continuar treballant en el projecte de Camí Escolar a Sabadell, i començar a posar en marxa actuacions de millora de l’espai públic a l’entorn de la nostra escola, ens cal conèixer:
Quins camins fem servir més habitualment per anar a l’escola, si són segurs des del punt de vista del vianant, en quin mitjà de transport ens desplacem habitualment, a partir de quina edat els nens i nenes fan sols el recorregut des de casa...

Doncs aquestes i altres preguntes, volem fer-vos-les arribar a les famílies de l’escola:

 • En primer lloc, us demanem que dediqueu només 2 minuts a emplenar aquesta breu enquesta online
 • I en segon lloc, informar-vos que avui tots els nens i nenes de l’escola portaran a casa un mapa on caldrà que dibuixeu el camí que feu per arribar a l'escola habitualment.


El mapa que rebreu contindrà la informació i les instruccions necessàries per emplenar-lo adequadament.
Cal que retorneu el mapa abans del 12 d'abril. També el podeu descarregar si voleu aquí.
Un cop hàgim recollit tota la informació de les enquestes i els mapes (val a dir que en cap cas se us requeriran dades personals), us farem arribar una valoració dels resultats.

A partir de llavors, caldrà traslladar a l’Ajuntament els resultats obtinguts, juntament amb els de la resta de centres que participen del projecte, per començar a pensar en quines estratègies de millora són necessàries.

Moltes gràcies per la col·laboració! Comptem amb tots vosaltres per construir, mica en mica, una ciutat més saludable que tingui cura dels més petits!

Salutacions,
Comissió “Camins Escolars”

 

Calendari

No events found

Contacta amb l'AMPA

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • 93 727 14 00

  Horari d'atenció al públic:
  dimarts i dijous de 9 a 12:00h i de 16:30 a 19:00h

  En període de vacances escolars:

  dilluns a divendres
 de 9 a 11:00h.
 A l'agost tancat.

Pares al Consell Escolar

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  Posa't en contacte amb els representants del pares i mares al Consell Escolar de l'escola

Contacta amb Menjador

Per a qualsevol comunicació al servei de menjador de canvis de dia o anul·lacions, cal que contacteu directament amb a:

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • 93 674 50 16

Sempre que calgui comunicar un canvi d’un usuari fixe, aquest haurà de ser abans de les 10:00h.

Només pels casos que siguin urgents, hi haurà una atenció telefònica al 669.235.723, només de 12:00 a 14:30h.