Xerrada amb Monitoratge

on Dimecres, 06 Març 2019. Posted in Actualitat

Benvolgudes famílies,

El proper 20 de març a les 18:30h organitzem la xerrada "ELS MILLORS PARES DEL MÓN SENSE HAVER DE SER PARES PERFECTES", a càrrec de Marta Pérez López, treballadora social i experta en intel·ligència emocional.

LA XERRADA:

En la societat actual voler ser una “bona” mare o un “bon” pare es converteix en una professió de risc si es pretén compaginar amb una carrera professional, tenir temps personal, mantenir les amistats i a més tot això sense renunciar tenir una llar neta i ordenada.
Moltes mares i pares acaben els dies esgotats. Un esgotament que no és només físic, també és mental, fruit de la tensió i la pressió a la qual s'està sotmès quan es vol fer tot i, a més, es vol fer bé. Aquí comencen les males contestacions, la irritabilitat, la insatisfacció, la frustració...
Ser els millors pares del món sense haver de ser pares perfectes, és una xerrada col·loqui sobre la maternitat/paternitat en la que s’aborden els prinicipals reptes d’avui en dia i en la que s’ofereixen pautes i eines que com a pares i mares ens poden ser d’utilitat per acompanyar als nostres fills en les diferents etapes del seu desenvolupament.

SERVEI DE MONITORATGE:

Tal i com es va aprovar a l'assemblea de novembre de 2018, l'AMPA posarà a disposició de les famílies sòcies un servei de monitoratge d'infants en determinades activitats i reunions adreçades a pares i mares per tal de facilitar l'assistència a les famílies.

Les característiques del servei seran les següents:

 • La xerrada es realitzarà a la biblioteca de l'escola i el monitoratge al menjador
 • És imprescindible fer reserva de plaça per tal de poder contractar el nombre de monitors necessaris
 • No s'acceptarà a infants que no constin a la llista de registre que tindran els monitors i no es podran apuntar just abans de la xerrada
 • Cal fer una reserva per cada nen/a que farà ús del servei
 • La xerrada es oberta a tothom però el servei de monitoratge és exclusiu pels infants socis de l'AMPA a partir de P3
 • No estarà permès menjar durant el servei de monitoratge
 • Hi haurà jocs i activitats lliures a realitzar durant el monitoratge (no dirigides)
 • El servei de monitoratge és gratuït

En el cas de fer registre i finalment no poder assistir, caldrà que ens ho comuniqueu el més aviat possible per tal de poder ajustar el nombre de monitors al nombre real d'infants. Si es sol·licita monitoratge i després no es fa servir (sense avisar), no es podrà fer ús del servei de monitoratge en posteriors ocasions.

Els registres es poden fer ja al peu d'aquesta web i es tancaran el dia 14 de març. És important que indiqueu una adreça de correu correcta ja que rebreu informació sobre el registre de forma immediata per email.

Salutacions,
AMPA Joanot

 


Període de registre TANCAT


 

Calendari

No events found

Contacta amb l'AMPA

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • 93 727 14 00

  Horari d'atenció al públic:
  dimarts i dijous de 9 a 12:00h i de 16:30 a 19:00h

  En període de vacances escolars:

  dilluns a divendres
 de 9 a 11:00h.
 A l'agost tancat.

Pares al Consell Escolar

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  Posa't en contacte amb els representants del pares i mares al Consell Escolar de l'escola

Contacta amb Menjador

Per a qualsevol comunicació al servei de menjador de canvis de dia o anul·lacions, cal que contacteu directament amb a:

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • 93 674 50 16

Sempre que calgui comunicar un canvi d’un usuari fixe, aquest haurà de ser abans de les 10:00h.

Només pels casos que siguin urgents, hi haurà una atenció telefònica al 669.235.723, només de 12:00 a 14:30h.