Casal d'Estiu 2018

on Dimecres, 25 abril 2018. Posted in Actualitat, Casals

Casal d'Estiu 2018

 


 

Benvolgudes famílies,
Ja tenim a punt tota la informació pel Casal d'Estiu d'enguany.


Serà del 25 de Juny al 31 de Juliol. Comptarem amb servei d'acollida al matí i servei de menjador.

Eix d'animació del Casal:

“La nostra ciutat estava molt tranquil·la, però de cop es veu amenaçada per una sèrie de Fantasmes que volen canviar les coses. Aquests Fantasmes el que fan és transformar els bons ciutadans en males persones, canviant una qualitat positiva que tenen per just la seva contraria. Darrera de tot això està la Donatella Trumpa, que intenta fer malbé la ciutat.

La Donatella el que fa és enviar una capsa a algunes persones per fer-los creure que és un regal d’Amazonia, que és una empresa de regals, però en realitat el Fantasma està dins la capsa i el que fa és envair a la persona i tornar-la dolenta.

Però els nostres Caçafantasmes, la Samantha Knight i en Michael Fox s’han posat en marxa per impedir que aquesta invasió fantasma acabi amb la nostra ciutat. Porten uns dies seguint el rastre d’aquestes capses, però s’han adonat que és massa feina i que necessiten ajuda per aconseguir-ho. Aquí és on entren els infants del Casal, que es transformaran en uns autèntics Caçafantasmes i ajudaran a la Samantha i al Michael a capturar a la Donatella.

Cada setmana, els dilluns, els nens rebran un vídeo on els nostres Caçafantasmes els explicaran què està passant a la ciutat i què han de fer durant la setmana per arreglar-ho i ajudar a la persona que ha rebut la Capsa. D’aquesta manera, tindrem tota una setmana per fer una sèrie d’Activitats i Tallers per tal d’ajudar-la i salvar finalment la nostra ciutat.

Els divendres, el nostre equip de Caçafantasmes anirà als Casals i en directe, a través d’un Teatre,  faran la resolució del cas allà i coneixeran a tots els infants del Casal.  

Així doncs, la idea és poder treballar amb els infants tot el tema de les emocions d’una forma lúdica i divertida que farà del tema una aposta atractiva per tots els nens i nenes que participin del casal.”Reunió informativa:
Podeu assistir a la reunió informativa que tindrà lloc el pròxim 7 de maig a les 18h al menjador de l'escola. Comptarem amb servei de monitoratge gratuït.

Inscripcions:
Aquest any les inscripcions seran online i es podran fer del 7 al 22 de maig.


1- Realitzar la inscripció (una per infant) al següent enllaç:
https://goo.gl/forms/wvnDjbs33Yd04O8o1 

2 - Un cop finalitzat el període d'inscripció rebreu un mail amb un usuari i contrasenya i un enllaç per descarregar-vos una APP.

3 - Descarregueu-vos l'APP i entreu amb l'usuari i contrasenya donats.

4 - Ompliu la pantalla d'autoritzacions.

5 - Porteu el comprovant de pagament (indicant al concepte "JA-Nom i cognoms" de l'infant) i la fotocòpia de la targeta sanitària de l'infant el dimarts 29 de maig a les 9h o a les 16h30 (aquest dia podrem resoldre dubtes en cas de tenir-ne). També ho podeu deixar en qualsevol moment a la bústia de l'AMPA.

 

Per a qualsevol dubte també ens podeu escriure a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

A més durant el casal podreu anar seguint totes les novetats al blog: http://mev-casaljoanotalisanda.blogspot.com.es/

Salutacions,
AMPA Joanot Alisanda

 

Calendari

No events found

Contacta amb l'AMPA

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • 93 727 14 00

  Horari d'atenció al públic:
  dimarts i dijous de 9 a 12:00h i de 16:30 a 19:00h

  En període de vacances escolars:

  dilluns a divendres
 de 9 a 11:00h.
 A l'agost tancat.

Pares al Consell Escolar

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  Posa't en contacte amb els representants del pares i mares al Consell Escolar de l'escola

Contacta amb Menjador

Per a qualsevol comunicació al servei de menjador de canvis de dia o anul·lacions, cal que contacteu directament amb a:

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • 93 674 50 16

Sempre que calgui comunicar un canvi d’un usuari fixe, aquest haurà de ser abans de les 10:00h.

Només pels casos que siguin urgents, hi haurà una atenció telefònica al 669.235.723, només de 12:00 a 14:30h.