Casal Estiu 2017

on Dimecres, 03 Maig 2017. Posted in Actualitat, Casals

 

Benvolgudes famílies,
Ja tenim a punt tota la informació i la documentació pel Casal d'Estiu d'enguany.
Serà del 22 de Juny al 28 de Juliol. Comptarem amb servei de Tallers Matinals i Servei de Menjador.

Eix d'animació del Casal:
“L’Agència de Detectius” i “CSI Sabadell” és una proposta lúdica i educativa que fomenta els valors de l’esforç, la cooperació i el treball en equip a través d’un munt d’activitats educatives i apassionants. Aquestes activitats giren en torn a una trama que és l’eix d’animació i que ens servirà d’enllaç amb totes les setmanes que durarà el casal. Cada setmana l’eix d’animació anirà guiat per un fil conductor, que tot i estar relacionats, anirà canviant. D’aquesta manera aconseguim que tots els nens i nenes puguin seguir la història independentment de les setmanes a las que estigui inscrit.

Reunió informativa:
Podeu assistir a la reunió informativa que tindrà lloc el proper 9 de maig a les 19h al menjador de l'escola i comptarem amb servei de monitoratge gratuït.

Inscripcions:
Podeu deixar la documentació juntament amb la fotocòpia de la targeta sanitària del nen/a i el rebut de pagament a la bústia de l'AMPA del 16 al 25 de maig o al despatx de l'AMPA els dimarts i dijous de 9h a 12h i de 17h a 19h.
Per a qualsevol dubte també ens podeu escriure a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Documentació:

 • Inscripció al casal d'estiu: Juntament amb la inscripció cal lliurar el rebut de pagament (indicant al concepte JA-Nom i cognoms de l'infant) i la fotocòpia de la targeta sanitària de l'infant.
 • Document de compromís de pagament: Aquest document cal fer-lo servir en el cas que s'opti per fer el pagament del casal en dos terminis. Cal imprimir-lo, emplenar-lo i lliurar-lo juntament amb la inscripció.
 • Document informatiu beques casal d’estiu 2017: En aquest document trobareu tota la informació i les bases per poder sol·licitar la beca. En cas de poder demanar-la, ens heu de fer arribar la següent sol·licitud juntament amb la inscripció.
 • Document d'ampliació de serveis: Aquest document caldrà fer-lo servir quan, durant el casal, es vulgui ampliar algun dels serveis (acollida, matí, menjador o tarda).


Podreu anar seguint totes les novetats al blog: http://mev-casaljoanotalisanda.blogspot.com.es/

Salutacions,
AMPA Joanot Alisanda

 

Calendari

No events found

Contacta amb l'AMPA

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • 93 727 14 00

  Horari d'atenció al públic:
  dimarts i dijous de 9 a 12:00h i de 16:30 a 19:00h

  En període de vacances escolars:

  dilluns a divendres
 de 9 a 11:00h.
 A l'agost tancat.

Pares al Consell Escolar

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  Posa't en contacte amb els representants del pares i mares al Consell Escolar de l'escola

Contacta amb Menjador

Per a qualsevol comunicació al servei de menjador de canvis de dia o anul·lacions, cal que contacteu directament amb a:

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • 93 674 50 16

Sempre que calgui comunicar un canvi d’un usuari fixe, aquest haurà de ser abans de les 10:00h.

Només pels casos que siguin urgents, hi haurà una atenció telefònica al 669.235.723, només de 12:00 a 14:30h.