Casal Nadal 2017

on Dijous, 23 Novembre 2017. Posted in Actualitat, Casals

 

Benvolgudes famílies,
Ja tenim a punt tota la informació i les inscripcions pel Casal de Nadal d'enguany.
Serà del 27 al 29 de desembre i del 2 al 5 de gener. Comptarem amb servei de Tallers Matinals i Servei de Menjador.

Eix d'animació del Casal:
Proposem com a eix d’animació “El Nadal al Món”. El casal es desenvolupa en dates nadalenques i és una època que els infants la viuen amb especial emoció: el tió, el pare Noel, els regals, la carta als reis, les nadales, el calendari d’advent, les neules i els torrons, cap d’any, la fira de Santa Llúcia, el pessebre, els Pastorets, el caganer ... Coneixen i viuen amb il·lusió les tradicions catalanes d’aquesta època de l’any tan especial, però, i a la resta del món, com viuen el Nadal?

La realitat més immediata dels infants és diversa i multicultural i per tant també les seves tradicions, costums i celebracions. Aquest casal de Nadal vol oferir un petit acostament a les diferents cultures del món i la seva particular manera de viure el Nadal.

Com que la durada del casal és força curta, s’ha fet una petita selecció de les tradicions menys conegudes de Catalunya, les d’alguns països europeus, llatinoamericans i orientals.

Els infants coneixeran les tradicions d’arreu del món mitjançant les diferents llengües, aprendran expressions típiques nadalenques d’altres països, receptes de dolços típics de Nadal, cançons i nadales, jocs, decoració nadalenca, manualitats, costums, ... tot viatjant pel món sense sortir de la seva població.


Reunió informativa:
Podeu assistir a la reunió informativa que tindrà lloc el proper 18 de desembre a les 18h al menjador de l'escola.

Inscripcions:
Podeu deixar les inscripcions juntament amb la fotocòpia de la targeta sanitària del nen/a a la bústia de l'AMPA del 27 al 30 de novembre.
Per a qualsevol dubte també ens podeu escriure a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Salutacions,
AMPA Joanot

 

 

Calendari

No events found

Contacta amb l'AMPA

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • 93 727 14 00

  Horari d'atenció al públic:
  dimarts i dijous de 9 a 12:00h i de 16:30 a 19:00h

  En període de vacances escolars:

  dilluns a divendres
 de 9 a 11:00h.
 A l'agost tancat.

Pares al Consell Escolar

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  Posa't en contacte amb els representants del pares i mares al Consell Escolar de l'escola

Contacta amb Menjador

Per a qualsevol comunicació al servei de menjador de canvis de dia o anul·lacions, cal que contacteu directament amb a:

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • 93 674 50 16

Sempre que calgui comunicar un canvi d’un usuari fixe, aquest haurà de ser abans de les 10:00h.

Només pels casos que siguin urgents, hi haurà una atenció telefònica al 669.235.723, només de 12:00 a 14:30h.