Taller de cuina: Cupcakes Maig 2018

on Dilluns, 07 Maig 2018. Posted in Actualitat, Festes

Taller de cuina: Cupcakes Maig 2018

Benvolgudes famílies,

Per finalitzar el curs volem proposar un nou taller de cupcakes per a nens i nenes de P5 fins a 6è. Organitzat per l'AMPA junt amb el Taller de Cuina del Servei Prelaboral de Promoció Econòmica de Sabadell. Aquesta vegada farem Cupcakes amb buttercream.

Els tallers es realitzaran al menjador de l'escola els dies dimarts 29 i dimecres 30 de maig, en horari de 17:00h a 18:00h i de 18:00h a 19:00h. Es tracta del mateix taller que es realitzarà quatre vegades, per tal que puguin participar el major nombre possible de nens i nenes.

El cost de l'activitat és de 2 per nen/a, que caldrà pagar en efectiu el mateix dia a l'entrada del taller (preguem porteu l'import exacte).

Les inscripcions es poden fer ja a sota d'aquesta pàgina i es tancaran el divendres dia 18 de maig. És important que indiqueu una adreça de correu correcta ja que rebreu informació sobre la vostra inscripció de forma immediata per email.

En cas que hi hagi sessions amb més inscripcions que places, el dimarts 22 de maig a les 16h es realitzarà un Sorteig al despatx de l'AMPA per tal d'assignar les places.


A tenir en compte:
 • Les places per participar al taller són limitades i s'adjudicaran per sorteig a les sessions on hi hagi més inscripcions que places
 • Donada l'alta demanda de places, els tallers es limiten només a alumnes socis de l'AMPA
 • L'activitat és exclusiva pels infants. Els familiars no podran assistir-hi.
 • En el cas de no poder assistir demanem que ens ho comuniqueu el més aviat possible, per poder cobrir les places amb altres nens/es
 • No està previst servei de canguratge i ni els monitors de les extraescolars ni els mestres portaran els alumnes fins al taller.
 • Als tallers es manipularà i treballarà amb aliments, substàncies i productes que poden contenir al·lergògens. L'AMPA i els talleristes de cuina no es faran responsables de qualsevol dany o perjudici derivat de l'assistència al taller.

 

Animeu els vostres fills/es a participar, serà una experiència molt dolça!!!!

 


 Inscripcions TANCADES !!!


 

Calendari

No events found

Contacta amb l'AMPA

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • 93 727 14 00

  Horari d'atenció al públic:
  dimarts i dijous de 9 a 12:00h i de 16:30 a 19:00h

  En període de vacances escolars:

  dilluns a divendres
 de 9 a 11:00h.
 A l'agost tancat.

Pares al Consell Escolar

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  Posa't en contacte amb els representants del pares i mares al Consell Escolar de l'escola

Contacta amb Menjador

Per a qualsevol comunicació al servei de menjador de canvis de dia o anul·lacions, cal que contacteu directament amb a:

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • 93 674 50 16

Sempre que calgui comunicar un canvi d’un usuari fixe, aquest haurà de ser abans de les 10:00h.

Només pels casos que siguin urgents, hi haurà una atenció telefònica al 669.235.723, només de 12:00 a 14:30h.