Preinscripcions pels serveis i activitats 2018-2019

on Dimecres, 13 Juny 2018. Posted in Actualitat, Activitats pares i mares, Menjador, Extraescolars

Preinscripcions pels serveis i activitats 2018-2019

 


Benvolgudes famílies,

des de l'AMPA tenim la intenció d'anar modificant el procediment d'inscripcions a les activitats de l'AMPA cap a un sistema totalment en línia per tal reduir la burocràcia actual, la gran quantitat de papers a omplir i la necessitat de portar tots aquests fulls d'inscripció al despatx de l'AMPA.

Per tal d'aconseguir-ho, aquest any farem una prova pilot realitzant les inscripcions en 2 fases:

 1. Primera fase: Fer preinscripció a través de la web de l'AMPA (a partir d'aquest moment)
 2. Segona fase: Complimentar els fulls d'inscripció i lliurar-los al despatx o bústia de l'AMPA per tal de validar les preinscripcions (a realitzar entre el 18 i el 29 de juny)

La nostra intenció és, una vegada avaluem els resultats d'aquest nou procediment, passar ja el curs 2019/2020 a una inscripció totalment en línia que no requereixi omplir i lliurar fulls d'inscripcions i es faci 100% a través de la web.

 

PROCEDIMENT

- Heu de fer un registre de preinscripció en línia per cada activitat i cada infant. Aquest registre s'utilitzarà per assignar un número de preinscripció que serà utilitzat en cas que sigui necessari fer un sorteig de places i definir la posterior llista d'espera.

- Després heu de complimentar els fulls d'inscripció per cada activitat i infant i lliurar-los al despatx o a la bústia l'AMPA. És en aquest moment que tindreu formalitzada la inscripció a l'activitat.

- En cas de no lliurar els formularis abans del 29 de juny, s'entendrà com desestimat aquest registre i s'assignarà la possible plaça al següent de la llista d'espera.

- És important que poseu correctament les vostres dades de contacte a la presinscripció web (email i telèfon) ja que són els mitjans que utilitzarem per contactar-vos en cas de necessitat de sorteig, de modificació de les llistes d'espera o si l'activitat finalment no es pot fer per falta d'inscripcions.

 

1-PRIMERA FASE (a partir d'aquest moment):

A continuació trobareu els enllaços per fer la preinscripció a cadascuna de les activitats extraescolars pels infants. El detall del dia, horari i preu de cada activitat està explicat al Llibret.

I aquestes són les activitats per pares i mares. El detall del dia, horari i preu de cada activitat està explicat al Llibret.

 

2- SEGONA FASE (a realitzar entre el 18 i el 29 de juny):

Una vegada realitzeu aquestes preinscripcions, cal que us descarregueu els fulls d'inscripcions corresponents, els ompliu i els lliureu a l'AMPA abans del 29 de juny. Si no els podeu imprimir a casa, podeu passar pel despatx de l'AMPA i demanar còpia dels documents.

La relació de documents que cal emplenar i lliurar és la següent: 

 • Document d’inscripció a l’activitat o servei (formulari de l’AMPA)
 • Document d’inscripció a l’activitat o servei (formulari del proveïdors de servei)
 • Inscripció de pares i mares de l’AMPA (només activitats per a pares i mares)
 • Full bancari de domiciliació SEPA (només per a alumnes nous o canvis de dades)
 • Full de petició de dades d’alumnes (només per a alumnes nous)

Si una vegada finalitzades les inscripcions no s'assoleix el llindar mínim d'alumnes en alguna activitat, és possible que l'activitat no es pugui dur a terme.

En el cas que es superi el màxim de nens/es (més inscripcions que places) es realitzarà un sorteig, al que podran assistir els pares/mares, per definir l’assignació de places i la llista d'espera.

Us recordem que tenen preferència de plaça els/les alumnes que ja han realitzat l'activitat durant aquest curs.

SI NO REBEU CAP TIPUS D'AVÍS O COMUNICACIÓ PER PART DE L'AMPA, VOL DIR QUE EL/LA VOSTRE/A FILL/A TÉ PLAÇA PER FER L'ACTIVITAT EL CURS VINENT.

Per a les activitats i serveis que no tenen problemes d'assignació de places no cal fer preinscripció, com per exemple menjador, taller matinals, futbol per pares i mares ... Només caldrà que porteu els fulls d'inscripció degudament omplerts a l'AMPA abans del 29 de juny.

Salutacions,

AMPA Joanot

Calendari

No events found

Contacta amb l'AMPA

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • 93 727 14 00

  Horari d'atenció al públic:
  dimarts i dijous de 9 a 12:00h i de 16:30 a 19:00h

  En període de vacances escolars:

  dilluns a divendres
 de 9 a 11:00h.
 A l'agost tancat.

Pares al Consell Escolar

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  Posa't en contacte amb els representants del pares i mares al Consell Escolar de l'escola

Contacta amb Menjador

Per a qualsevol comunicació al servei de menjador de canvis de dia o anul·lacions, cal que contacteu directament amb a:

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • 93 674 50 16

Sempre que calgui comunicar un canvi d’un usuari fixe, aquest haurà de ser abans de les 10:00h.

Només pels casos que siguin urgents, hi haurà una atenció telefònica al 669.235.723, només de 12:00 a 14:30h.