Casal d'Estiu 2021

on Dimarts, 18 Maig 2021. Posted in Actualitat, Casals

Casal d'Estiu 2021

  


 

Benvolgudes famílies,

Ja tenim a punt tota la informació pel Casal d'Estiu d'enguany.

Serà del 28 de Juny al 30 de Juliol. Comptarem amb servei d'acollida al matí i servei de menjador.

Aquest any les inscripcions seran online i es podran fer del 20 al 27 de maig. Per tal de realitzar les inscripcions heu de seguir els següents passos:

 1. Introdueix el següent enllaç:  https://app.mev.cat/inscripcions/mev_casal
 2. Entra a la opció “crear usuari” i vincula un correu electrònic i una contrasenya per poder crear l’usuari. Amb cada usuari pots inscriure tants fills/es com tinguis.
 3. Introdueix el codi del centre: JOANOT
 4. Complimenta la inscripció de cada infant. A la mateixa inscripció haurem de posar tota la informació del infant i del/la pare/mare/tutor-a legal, les dates i horaris en els que voleu inscriure als infants, penjar la foto de la targeta sanitària i de la cartilla de vacunació, validar les autoritzacions i la carta de responsabilitat que ens ha entregat la generalitat i que és d’obligatori compliment i acceptació per tal que pugueu fer ús del casal. A més, també teniu les instruccions i documentació per poder sol·licitar les beques que oferim tots els anys des del MEV.
 5. Formalitza la inscripció amb l’últim pas: Pagament online amb targeta de crèdit.
 6. Per últim, us arribarà un correu de confirmació de la inscripció. En aquest també tindreu la informació necessària per descarregar-vos l’APP del casal. 

Per a qualsevol dubte podeu escriure a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Tot seguit podeu trobar la informació que ens envia l'entitat organitzadora del casal. 


Salutacions,
AMPA Joanot Alisanda





Benvolgudes famílies!

Ens posem en contacte amb vosaltres per fer-vos arribar la informació deL CASAL D’ESTIU 2021 que estem preparant a l’escola.

Les inscripcions les podreu realitzar del 20 al 27 de MAIG seguint les instruccions que trobareu en el document adjunt. Aquest estiu intentarem que els casal puguin seguir una mica de normalitat tenint en compte les circumstàncies que estem vivint actualment. Tot i així, des del MEV garantim complir amb totes les normatives aprovades pel PROCICAT per tal de garantir les condicions higièniques i sanitàries necessàries perquè el casal sigui el més segur possible.

Les activitats i les quotes proposades es mantindran sempre i quan el PROCICAT no ens canvi la normativa en algun moment. Donat el cas, avisarem a les famílies afectades el més aviat possible!

En qualsevol cas, un cop fetes les inscripcions i, abans d’iniciar els casals us farem arribar un correu amb les indicacions que creiem pertinents. De la mateixa manera, qualsevol dubte que tingueu ens podeu escriure al mail que apareix en el document adjunt per tal de poder donar-vos resposta. Us recordem que el telèfon de contacte que apareix en el document no estarà operatiu fins a l’inici del casal.

A la mateixa inscripció haurem de posar tota la informació del infant i del/la pare/mare/tutor-a legal, les dates i horaris en els que voleu inscriure als infants, penjar la foto de la targeta sanitària i de la cartilla de vacunació, validar les autoritzacions i la carta de responsabilitat que ens ha entregat la generalitat i que és d’obligatori compliment i acceptació per tal que pugueu fer ús del casal. A més, també teniu les instruccions i documentació per poder sol·licitar les beques que oferim tots els anys des del MEV.

En cas dels infants amb necessitats educatives especials, ho heu d’indicar en les caselles corresponents i enviar la documentació al correu del casal com a molt tard el 9 de juny per tal de poder tramitar amb l’Ajuntament les ajudes pertinents dels vetlladors/es i personal de suport.

Per últim, des del MEV us volem agrair la vostra confiança un any més en els nostres serveis. Sabem que ha estat un any complicat i de pors però confiem que el casal d’estiu pugui ser un espai de contacte dels infants amb el món exterior i amb altres infants i que això els doni la oportunitat de poder gaudir d’unes setmanes de diversió i esbarjo desprès d’un any tan complicat.

Atentament,
L’equip del Moviment d’Esplais del Vallès.

Calendari

No events found

Contacta amb l'AMPA

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • 722 34 14 00

  Horari d'atenció al públic (amb cita prèvia):
  dimarts i dijous de 9 a 12:00h i de 16:30 a 19:00h

  En període de vacances escolars (amb cita prèvia):

  dilluns a divendres
 de 9 a 11:00h.
 A l'agost tancat.

Pares al Consell Escolar

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  Posa't en contacte amb els representants del pares i mares al Consell Escolar de l'escola

Contacta amb Menjador

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • Whatsapp al 611 68 38 03 (Coordinadora)

Sempre que calgui comunicar un canvi, alta o anul·lació, aquest haurà de ser abans de les 10:00h.

Hi haurà una atenció telefònica al 611 68 38 03 només de 10:00 a 10:30h.