Park(ing) Day

on Dimecres, 18 Setembre 2019. Posted in Actualitat

Park(ing) Day

 

Benvolgudes famílies,

📣 Aquest divendres 20 de setembre celebrem el Park(ing) Day 2019, una acció que transforma de forma temporal places públiques d'aparcament en parcs, jardins, amb l'objectiu de reivindicar un model de ciutat centrat en les persones i en el  medi ambient.

La comunitat educativa de Sabadell, a través del Grup de Camins Escolars que engloba les AMPAs dels centres educatius del municipi i associacions de Sabadell, recuperarem diverses places d’aparcament de la ciutat per promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables, i canvis possibles en l'ús de l’espai públic, millora de la qualitat de l'aire i la reducció de la contaminació. 🌍

L’AMPA del Joanot celebrem el Park(ing) Day de 15:00 a 20:00 davant de la plaça Sant Joan. Transformarem unes quantes places d’aparcament, per convertir-les en espai pel joc, l’estada i la conversa.
Per transformar-la en un espai més verd i agradable, us demanem que divendres els nens i nenes portin una planta en un gerro petit (que puguin portar sols). Les poden portar a l’escola durant tot el dia.
 
📍 Per altra banda, del 20 al 27 de setembre es celebra a nivell mundial la Setmana de vaga per la Terra on diverses organitzacions com Fridays for Future i Teachers for Future, entre d'altres, organitzen activitats i esdeveniments en defensa de la sostenibilitat i contra el canvi climàtic. 🌍 . Fridays for Future Sabadell organitza una manifestació aquest divendres, que sortirà de la Plaça Marcet i acabarà a la Plaça Doctor Robert. 💪🏻 Animeu-vos a participar-hi!

Salutacions,
AMPA Joanot

Calendari

No events found

Contacta amb l'AMPA

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • 722 34 14 00

  Horari d'atenció al públic (amb cita prèvia):
  dimarts i dijous de 9 a 12:00h i de 16:30 a 19:00h

  En període de vacances escolars (amb cita prèvia):

  dilluns a divendres
 de 9 a 11:00h.
 A l'agost tancat.

Pares al Consell Escolar

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  Posa't en contacte amb els representants del pares i mares al Consell Escolar de l'escola

Contacta amb Menjador

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • Whatsapp al 611 68 38 03 (Coordinadora)

Sempre que calgui comunicar un canvi, alta o anul·lació, aquest haurà de ser abans de les 10:00h.

Hi haurà una atenció telefònica al 611 68 38 03 només de 10:00 a 10:30h.