Període d'inscripció als serveis i activitats 2021-2022

on Dijous, 15 Juliol 2021. Posted in Actualitat

Període d'inscripció als serveis i activitats 2021-2022

 

 

Benvolgudes famílies,

Us informem que iniciem el procés d'inscripció a les activitats extraescolars i al menjador.

 

 

 

Per la inscripció a les activitats extraescolars:

Després de la fase de preinscripcions a les activitats organitzades per l’AMPA, iniciem la fase d’inscripcions per aquelles famílies que han fet la preinscripció i que l'activitat no s'ha anul·lat, que durarà fins el 31 d'agost.

Aquest any, com us vam comunicar, no ha estat necessari realitzar sorteig per l’assignació de places disponibles. Les activitats amb més demanda han requerit un major esforç d’organització per aconseguir donar cabuda a tothom que ho ha demanat en període de preinscripció.

Ara és el moment de que en les activitats on teniu plaça, complimenteu i entregueu els fulls d’inscripció per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. i realitzeu  la inscripció online si l’activitat ho requereix. Un cop realitzada la inscripció dels preinscrits es gestionaran les peticions que ens heu fet arribat posteriorment.

Aquest any només hi ha un full d'inscripció per totes les extraescolars que trobareu a la web de l’AMPA a l’apartat de Serveis a la secció d'extraescolars, a l’entrada “Procediment d’inscripció”, o en el següent enllaç.

Només en el cas de les activitats que gestiona el Club Gimnàstic Castellarnau caldrà fer una inscripció online en l'enllaç que trobareu en el full d'inscripcions.

En el cas que no us sigui possible fer la inscripció de forma digital, haureu de demanar cita prèvia a la secretaria de l'AMPA, dins l'horari d’atenció especificat a la nostra web.

De no seguir el procediment d’inscripció enviant la documentació requerida abans del 31 d'agost s'entendrà com desestimada la preinscripció i s'assignarà la plaça al següent de la llista d'espera.

Un cop gestionada tota la documentació, les famílies rebreu un correu de confirmació d’inscripció a l’activitat des de l’AMPAsoft. És en aquest moment que tindreu formalitzada la inscripció a l'activitat.

En cas de no rebre cap notificació abans del 10 de setembre, o si teniu algun dubte amb el procediment d’inscripcions, podeu adreçar-vos a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . Heu de tenir en compte que Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  no atendrà dubtes, només servirà per recollir la documentació del procés d’inscripció.

Us recordem que una vegada finalitzades les inscripcions, si no s'assoleix el llindar mínim d'alumnes en alguna activitat, és possible que l'activitat no es pugui dur a terme. Així mateix, tenen preferència de plaça els/les alumnes que ja han realitzat l'activitat durant aquest curs i han realitzat la preinscripció. 

Cal que tingueu present que hi ha activitats que encara estan pendents de confirmar l'espai on es podran realitzar. En el cas que la direcció de l'escola no ens habiliti un espai podrien quedar suspeses.

 Per la inscripció al menjador:

La gestió del servei de menjador i de monitoratge de migdia és un servei que porta a terme l’AMPA mitjançant la contractació d’empreses del sector. 

La inscripció al servei de menjador enguany es portarà a terme de la següent forma:

 1. Entrar en la següent web

 2. Entrar usuari: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. i contrasenya “ jo4not4lis4nd4”.

 3. Aportar les dades que us demanen: dies d’ús del servei, compte bancari, intoleràncies, etc.

Podeu trobar la normativa i funcionament del servei de menjador pel curs 2021-2022 a la web d’Ecoarrels al formalitzar la inscripció i a la web del Ampa, en l’apartat de Serveis, secció Menjador. És important que consulteu la normativa, allà hi trobareu aspectes tan rellevants com el procediment d'altes, baixes, la forma de contactar en cas d'incidències en l'assistència o/i en la facturació així com la regulació de la forma de pagament. 

Per últim, us demanem que totes les famílies, ja sigueu usuaris fixes o esporàdics, realitzeu la inscripció el més aviat possible per tal de poder fer una previsió del servei i així facilitar l’adopció dels protocols que fixin les autoritats competents amb motiu de les mesures higièniques i de distanciament en relació al COVID19.

Salutacions,

AMPA Joanot

Calendari

No events found

Contacta amb l'AMPA

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • 722 34 14 00

  Horari d'atenció al públic (amb cita prèvia):
  dimarts i dijous de 9 a 12:00h i de 16:30 a 19:00h

  En període de vacances escolars (amb cita prèvia):

  dilluns a divendres
 de 9 a 11:00h.
 A l'agost tancat.

Pares al Consell Escolar

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  Posa't en contacte amb els representants del pares i mares al Consell Escolar de l'escola

Contacta amb Menjador

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • Whatsapp al 611 68 38 03 (Coordinadora)

Sempre que calgui comunicar un canvi, alta o anul·lació, aquest haurà de ser abans de les 10:00h.

Hi haurà una atenció telefònica al 611 68 38 03 només de 10:00 a 10:30h.