#RevoltaEscolar per un entorn pacificat

on Dimarts, 04 Maig 2021. Posted in Actualitat

 

📣Aquest divendres 7 ens trobem de nou a la  #RevoltaEscolar per reivindicar un entorn escolar pacificat, més segur, menys contaminat i menys sorollós.

🚲🛴🛹 Juguem al carrer: podeu portar bicis, patins, patinets, cordes de saltar, guixos i pilotes.

🖍🎨 Taller de pancartes: podeu portar pancartes ben vistoses fetes a casa, o els cartrons i retoladors, per fer-les divendres, per reivindicar i imaginar un entorn escolar millor.

🚸 Demanem als pares i mares que aquest dia no aparquin als trams de carrer que queden tallats, per no generar situacions de perill quan marxen, i perquè la canalla hi pugui jugar amb seguretat.

📣 Us recordem que la Revolta Escolar és una reivindicació impulsada per les AMPA i AFA d’una cinquantena de centres educatius de Catalunya per reclamar la pacificació dels entorns escolars i convertir-los, així, en espais més segurs, menys contaminats i menys sorollosos.
 
La concentració es farà de 16:30 a 17:00 davant de l'escola . Mentre duri l’acció, no es podrà circular amb vehicle motoritzat per aquest tram.


❗❗❗ Recordeu que durant la concentració, és molt important que compliu les mesures de prevenció: distància de 2 metres entre persones, mascareta obligatòria i higiene de mans.

Manifest unitari

Podeu llegir el manifest unitari de la Revolta Escolar a través d’aquest enllaç.

Aquí podeu veure un vídeo del programa InfoK sobre la Revolta Escolar:


 
I aquí podeu veure una entrevista al pediatre Ferran Campillo, portaveu del grup de salut mediambiental de la SCP, que va publicar el seu posicionament sobre salut i medi ambient de la infància i adolescència en temps de COVID-19 on s’explica l’impacte de la contaminació de l’aire en els infants:


 (cliqueu la imatge per veure el vídeo)
 
Per tots aquests motius, us animem a participar a la reivindicació d’aquest divendres i a buscar alternatives al vehicle motoritzat a l’hora de venir a l’escola.

Per la salut, per la seguretat i per la sostenibilitat.

Salutacions,
AMPA Joanot

Calendari

No events found

Contacta amb l'AMPA

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • 722 34 14 00

  Horari d'atenció al públic (amb cita prèvia):
  dimarts i dijous de 9 a 12:00h i de 16:30 a 19:00h

  En període de vacances escolars (amb cita prèvia):

  dilluns a divendres
 de 9 a 11:00h.
 A l'agost tancat.

Pares al Consell Escolar

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  Posa't en contacte amb els representants del pares i mares al Consell Escolar de l'escola

Contacta amb Menjador

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • Whatsapp al 611 68 38 03 (Coordinadora)

Sempre que calgui comunicar un canvi, alta o anul·lació, aquest haurà de ser abans de les 10:00h.

Hi haurà una atenció telefònica al 611 68 38 03 només de 10:00 a 10:30h.