Xerrada virtual: "Posa un discapacitat a la teva vida"

on Dilluns, 15 Març 2021. Posted in Actualitat, Activitats pares i mares

Xerrada virtual:

 

Benvolgudes famílies,
 
El pròxim dimarts dia 23 de març a les 18:30 h, des de l'AMPA hem organitzat una xerrada/col·loqui virtual per a totes les famílies anomenada "POSA UN DISCAPACITAT A LA TEVA VIDA" i que la durà a terme el Marc Buixaderas.
 
El Marc Buixaderas és un noi de vint-i-un anys que va néixer amb una paràlisi cerebral tetraplègica espàstica i que actualment està estudiant periodisme a la UAB. Fa cinc anys va decidir començar a fer xerrades amb la inquietud d'aconseguir que la discapacitat es normalitzi i que la gent canviï la seva percepció sobre les persones amb discapacitat. 
 
La sessió constarà de dues parts.  A la primera part ell parlarà de la seva experiència personal i dels aprenentatges que ha pogut fer al llarg de vint-i-un anys i que creu que poden servir a tothom. A la segona part hi haurà torn obert de preguntes i a través d'aquestes es vol generar un ambient de col·loqui on puguin aparèixer també algunes reflexions sobre documents audiovisuals relacionats amb el tema i que ell us pot fer arribar per correu.
 
Com sabeu, per tema de protecció de dades, l'AMPA no pot facilitar correus electrònics a ningú sense consentiment. És per això que qui hi estigui interessat  pot enviar un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , dient que és per la xerrada de l'Escola Joanot Alisanda del dia 23 de març i ell us farà arribar tot el material relacionat amb la xerrada. La data límit per enviar aquests correus de conformitat serà el dia 20 de març.
 
La xerrada té un límit de 100 persones i és necessari tenir Gmail.  L'enllaç per connectar-vos a la reunió us el farem arribar més endavant.

Esperem que gaudiu molt de la xerrada!

AMPA Joanot

Calendari

No events found

Contacta amb l'AMPA

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • 722 34 14 00

  Horari d'atenció al públic (amb cita prèvia):
  dimarts i dijous de 9 a 12:00h i de 16:30 a 19:00h

  En període de vacances escolars (amb cita prèvia):

  dilluns a divendres
 de 9 a 11:00h.
 A l'agost tancat.

Pares al Consell Escolar

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  Posa't en contacte amb els representants del pares i mares al Consell Escolar de l'escola

Contacta amb Menjador

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • Whatsapp al 611 68 38 03 (Coordinadora)

Sempre que calgui comunicar un canvi, alta o anul·lació, aquest haurà de ser abans de les 10:00h.

Hi haurà una atenció telefònica al 611 68 38 03 només de 10:00 a 10:30h.