Actualització de Dades Llista Correu AMPA

on Divendres, 25 Maig 2018. Posted in Actualitat, Circulars

Actualització de Dades Llista Correu AMPA
 
 
Benvolgudes famílies,
a partir d'avui entra en vigor la nova normativa europea de protecció de dades (RGPD) i creiem important que conegueu el tractament que fem de les vostres dades a l'AMPA.

Les vostres dades les utilitzem com a socis i sòcies de l'associació que sou per mantenir-vos informats de les activitats que es gestionen des de l'AMPA i per a que estigueu al dia de les darreres novetats.

Amb la nova regulació és imprescindible que ens doneu de nou el vostre consentiment, no només perquè accepteu la política de privacitat i condicions legals (teniu més informació aquí) sinó també per rebre les comunicacions futures.
Sempre que vulgueu, us podreu donar de baixa mitjançant l'enllaç que trobareu a cadascuna de les comunicacions que enviem o demanant-ho a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 
Els/les usuaris/es donats d'alta fins avui a la Llista de Distribució de correus de l'AMPA haveu rebut un correu explicatiu en el que us demanem que actualitzeu les vostres dades.  

Si no actualitzeu les vostres dades, malauradament deixareu de rebre els correus i les informacions que s'envien des de l'AMPA.

Havíem pensat fer un sorteig d'un pernil entre totes les persones que actualitzin les seves dades, com fan a altres plataformes, però creiem que seguir al dia de tot el que passa al voltant de l'AMPA de l'escola dels vostres fills i filles és suficient motiu per fer l'esforç ;)

Per estar ben protegits/des i per continuar rebent les nostres comunicacions, us preguem que ompliu el formulari al que accedireu personalment mitjançant el correu que us havem enviat. 
No trigareu més d'uns segons a fer-ho.

ÉS IMPORTANT QUE MARQUEU LES 2 OPCIONS QUE ES DEMANEN !!!
 

Salutacions,

AMPA Joanot

Calendari

No events found

Contacta amb l'AMPA

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • 722 34 14 00

  Horari d'atenció al públic (amb cita prèvia):
  dimarts i dijous de 9 a 12:00h i de 16:30 a 19:00h

  En període de vacances escolars (amb cita prèvia):

  dilluns a divendres
 de 9 a 11:00h.
 A l'agost tancat.

Pares al Consell Escolar

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  Posa't en contacte amb els representants del pares i mares al Consell Escolar de l'escola

Contacta amb Menjador

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • Whatsapp al 611 68 38 03 (Coordinadora)

Sempre que calgui comunicar un canvi, alta o anul·lació, aquest haurà de ser abans de les 10:00h.

Hi haurà una atenció telefònica al 611 68 38 03 només de 10:00 a 10:30h.