Serveis que ofereix l'AMPA

Tallers matinals i tallers de tarda

Es realitzaran activitats i jocs durant els tallers abans de l'inici de l'escola i un cop ja hagi acabat l'horari lectiu.


Servei de Menjador

Es disposa de cuina pròpia per donar servei de menjador a totes les famílies que ho sol·licitin. Podeu trobar els menús d'aquest mes en el següent enllaç: menús menjador.


Activitats Extraescolars

L'AMPA gestiona activitats extraescolars i esports. Diferents empreses són les que presten el servei a l'AMPA.


Activitats per a mares i pares

L’AMPA organitza puntualment activitats per a pares i mares: xerrades, sortides, activitats esportives, que ens ajuden a conèixer-nos, passar una bona estona plegats i crear sinergies entre tots. També hi ha activitats per seguir durant tot l'any com el zumba per a mares i pares o el cicle de xerrades i tallers.


Activitats en família

Periòdicament organitzem activitats per gaudir en família com el taller de dansa o de ioga. Podeu estar-ne informats mitjançant la nostra llista de correu electrònic o seguint les publicacions a la web.


Casals

Un cop ha acabat l'escola s'organitzen casals d'estiu, setmana santa i de nadal dels quals us anirem informant puntualment.


Festes

Durant l'any organitzem la festes en les que volem crear un punt de trobada entre les famílies a l'escola. Us animem a participar-hi activament com a voluntaris en la organització o bé amb col·laboracions puntuals. Podeu escriure'ns al correu electrònic de l'AMPA Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .


Podeu trobar tota la informació dels serveis, com apuntar-vos i més detall de les activitats tant a l'apartat de FAQ d'aquesta web com a la Guia d'Activitats i Serveis de l'AMPA que podeu descarregar aquí.

Contacta amb l'AMPA

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • 93 727 14 00

  Horari d'atenció al públic:
  dimarts i dijous de 9 a 12:00h i de 16:30 a 19:00h

  En període de vacances escolars:

  dilluns a divendres
 de 9 a 11:00h.
 A l'agost tancat.

Pares al Consell Escolar

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  Posa't en contacte amb els representants del pares i mares al Consell Escolar de l'escola

Contacta amb Menjador

Per a qualsevol comunicació al servei de menjador de canvis de dia o anul·lacions, cal que contacteu directament amb a:

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • 93 674 50 16

Sempre que calgui comunicar un canvi d’un usuari fixe, aquest haurà de ser abans de les 10:00h.

Només pels casos que siguin urgents, hi haurà una atenció telefònica al 669.235.723, només de 12:00 a 14:30h.